Uglahk (DöH)

I det här forumet kan du skapa trådar för dina kampanjroller.
Forum rules
Använd rollens namn som trådämne, samt namnet på kampanjen den spelats i, eller en förkortning därav.
I dessa trådar sker ingen diskussion, men det är tillåtet för andra än trådskaparen att tillföra sina upplevelser av rollen från tidigare lajv. Länka då gärna till motsvarande tråd för rollen du spelade vid tillfället.
Uppdatera din tråd efter hand som du spelar rollen fler gånger och glöm inte att ange datum så att folk kan se över hur lång tid rollen spelats och hur långt det är mellan uppdateringarna.
Det är tillåtet att skapa trådar även för roller man har spelat i det förflutna, datera så gott du kan.
Post Reply
Yagul Shalat
Posts: 97
Joined: Sun Apr 16, 2017 10:30 pm

Uglahk (DöH)

Post by Yagul Shalat » Tue Oct 10, 2017 11:40 am

Uglahk är den unge orchen jag spelar i lajvkampanjen Domen över Hjorvard.
Han spelades första gången på DöH 2016.

Uglahk kommer från början från en annan klan, men det fanns ett stort problem. Klanens krigare har i stort sett tagit slut och så kunde man ju inte ha det. Så den unge Uglahk gav sig ut i världen för att hitta saker att slåss mot och bli en stor och tuff krigare.
Han hamnade så småningom hos ett nomadiskt gäng svartblod som erbjöd honom att hänga med dem ett tag. Det var en lustig skara. Där var en stor och mäktig krigare, en liten vätte som verkade ha många konstiga saker för sig och en ständigt berusad shaman.
De hade många historier att berätta om sig själva och följeslagare de haft, bland annat om den fantastiska, jättestarka, jättestora och skitcoola Ash-Auga.
Med det nya följet hann Uglahk vara med om många saker på väldigt kort tid. Han fick röra sig i en människoby, vara med om sin första riktiga strid, vara med om en ännu större strid än den första och se gruppens shaman frammana en demon och brinna upp tillsammans med människobyns kyrka.
Efter så här mycket äventyr bestämde sig Uglahk för att stanna kvar hos gruppen tills vidare.
Nu efter ett par år har han hunnit göra sig bekväm i gruppen och dessutom blivit ännu mer fullproppad med historier om den mytomspunne Ash-Auga, som bara tycks växa och bli häftigare för varje historia. De andra i gruppen tror med stor säkerhet att Ash-Auga kommer tillbaka till gruppen så småningom. Därför har Uglahk bestämt sig för att stanna kvar hos gruppen tills detta sker, så att han kan få uppleva den största krigaren i världen och själv bli smittad av dennes storhet.

Image

Post Reply