Dimväsen 2019

Här pratar vi om allt som rör kommande lajv eller om att planera inför lajv rent allmänt.
Här kan man tipsa om bra lajv, samordna transporter, snacka gruppdynamik eller vad man nu behöver för att få ihop en bra lajvupplevelse.
Forum rules
När du gör en tråd som rör planeringen inför ett specifikt evenemang, börja alltid trådens ämne med evenemangets namn, eller en förkortning därav, för att underlätta för folk att hitta relevanta trådar. Om du använder en förkortning måste evenemangets hela namn finnas med i startposten tillsammans med en länk till information om evenemanget.
Post Reply
Lumerix
Posts: 13
Joined: Wed Apr 12, 2017 9:38 am

Dimväsen 2019

Post by Lumerix » Sun Jun 16, 2019 11:37 pm

Hej allesammans det verkar som det blir ett vikingatida skräcklajv på pegas område den 26-29:e September! Jag råkar nämligen vara med och arra tillsammans med Sara Serpan och Alva Gaelic. Hemsidan är lite work in progress men kommer uppdateras löpande. Mycket utrymme för sminkroller bl.a en form av vättar som jag är väldigt pepp på och har skrivit ihop! :mrgreen:

https://dimvasen.weebly.com/

Lillith
Site Admin
Posts: 200
Joined: Sun Apr 09, 2017 3:07 pm

Re: Dimväsen 2019

Post by Lillith » Tue Jun 25, 2019 3:34 pm

Helt klart intressant.
Hur är det tänkt med sminkrollerna, läser man vad det står under rubriken "världen" så låter det som att det är ett väldigt bycentrerat lajv och att sminkrollerna mest finns där för att ge ett skräckelement till människolajvarna, stämmer det eller kommer det finnas spelunderlag för andra roller också?

Lumerix
Posts: 13
Joined: Wed Apr 12, 2017 9:38 am

Re: Dimväsen 2019

Post by Lumerix » Thu Jul 04, 2019 6:26 pm

Det kommer definitivt finnas gott om spelunderlag för sminkrollerna också då alla kommer vara påverkade av huvudintrigen dvs hotet från dimväsen. Förstår vad du menar, vi ska börja jobba på huvudintrigen inom kort, det är främst dimväsena som är mer skräck npc:iga de andra raserna ska helt klart ha lika stor del att vara fullfjädrade karaktärer "likt" människor. Däremot är människorna aningen mer utsatta än vad kanske vissa av de andra grupperna framstår som. Texterna på hemsidan kompletteras löpande. Planen är att det ska finnas gott om plats för spel mellan de olika varelserna. T.ex älvor och vättar kan ha mycket intressant spel sinsemellan, med bådas nyfikna natur, då vättarna dras till älvornas "glitter" men även vetskap om att man får akta sig när älvorna blir för våldsamma i sin lek. VI vill väldigt gärna att det ska vara mycket spel i skogen. Ska bara lyckas formulera det väl till hemsidan.

Post Reply