Dom över Hjorvard 2019

Här pratar vi om allt som rör kommande lajv eller om att planera inför lajv rent allmänt.
Här kan man tipsa om bra lajv, samordna transporter, snacka gruppdynamik eller vad man nu behöver för att få ihop en bra lajvupplevelse.
Forum rules
När du gör en tråd som rör planeringen inför ett specifikt evenemang, börja alltid trådens ämne med evenemangets namn, eller en förkortning därav, för att underlätta för folk att hitta relevanta trådar. Om du använder en förkortning måste evenemangets hela namn finnas med i startposten tillsammans med en länk till information om evenemanget.
Lillith
Site Admin
Posts: 178
Joined: Sun Apr 09, 2017 3:07 pm

Re: Dom över Hjorvard 2019

Post by Lillith » Mon Mar 25, 2019 10:11 am

Tack för helgen!
Gustaf har byxor, jag har kjortel och en påbörjad rustningsmojäng!

Helmi
Posts: 2
Joined: Wed Jan 23, 2019 4:45 pm

Re: Dom över Hjorvard 2019

Post by Helmi » Tue Apr 09, 2019 6:16 pm

För mig går det bra men långsamt. Ska gå som knytt. Knytt är ju ofta ren magi men jag tänkte vara lite omagisk. Jag har ett namn "Sot". Hon snäll (för det mesta) men har mycket hyss för sig samlar på allt och älskar musik. Jag har de flesta basic grejer och kläder men jobbar på att göra de lite knyttigare. I början tänkte jag ha lite spetsiga öron men har svårt att få tag på eller göra så möjligt att jag får köra utan :D

Lillith
Site Admin
Posts: 178
Joined: Sun Apr 09, 2017 3:07 pm

Re: Dom över Hjorvard 2019

Post by Lillith » Fri Apr 12, 2019 8:55 am

Just det, mina öron håller på att dö... Boris, vill du hjälpa mig och leka med alginat, nån dag?

I övrigt är saker och ting på hyfsad gång. Jag kommer antagligen använda en huvudbonad med kohorn på, för att komma bort från Klodhs shiluett och jag har råkat börja på något rustningsaktigt livplagg. Kjorteln är klar, men inte färdigpatinerad och jag kommer laga min gamla torsebergabyxor ännu en gång. Skor ska fortfarande tillverkas.

Post Reply